Hoppa till huvudinnehåll

SFI Skärholmen

Hos oss på JENSEN lär du dig svenska och hur du ska fortsätta lära dig svenska efter att du är färdig med SFI. Din språkutveckling slutar inte när du blir klar med SFI, den fortsätter i många år till.

Hos oss på JENSEN lär du dig svenska och hur du ska fortsätta lära dig svenska efter att du är färdig med SFI. Din språkutveckling slutar inte när du blir klar med SFI, den fortsätter i många år till.

JENSEN SFI Skärholmen

Studievägar
SFI studieväg 2 kurs C - D och studieväg 3 kurs C - D.

Våra lektionstider är:
Måndag till fredag 08.30-12.30 eller måndagar och onsdagar 17.30-20.45

Ansökan
Ansökan görs i din hemkommun, antingen via hemsidan eller om du besöker sfi-centrum i kommunen. Observera att det just nu bara är möjligt för dig som bor i kommunerna Botkyrka, Södertälje, Salem eller Huddinge att studera sfi hos oss i Skärholmen. Om du bor i en annan kommun är du välkommen att läsa i Liljeholmen, Medborgarplatsen eller Kista.

Du är välkommen att komma och prova hur det är att studera hos oss, kontakta i så fall studiecoach Daniel Rudnik, daniel.rudnik@jenseneducation.se så ordnar vi en dag som passar för dig!

Frågor och sjukanmälan
Har frågor om intyg, betyg och ändring av studieform eller studietakt? Kontakta vår studie- och yrkesvägledare Anna Nyström, anna.nystrom@jenseneducation.se

Välkommen till oss i Skärholmen!


Kettil Johansson.jpg

Rektor
Kettil Johansson
kettil.johansson@jenseneducation.se
073 773 11 14

icon_adress

Adress
JENSEN SFI
Storholmsgatan 4
Skärholmens galleria
 

icon_adress_bla

Postadress
JENSEN SFI
Storholmsgatan 4
127 48 Skärholmen

 

"The way you teach, the knowledge you share, the care you take makes you the world's best teacher."

- Hanieh
Elev på JENSEN SFI

 

Bästa eleverna

Vi är inte störst ännu men redan bäst! Våra elever slutför sina kurser på rekordtid och med mycket bra resultat. Sedan 1 augusti har vi förtroendet att utbilda sfi-elever från Stockholms stad och vi gör det inte bara bra, utan faktiskt bättre än någon annan utbildare!

Våra elever är motiverade och studievana. De tar ansvar för sina studier och har en väl fungerande studieteknik. Vi ger en individualiserad undervisning, där varje individ får en tydlig väg till sina mål och våra erkänt skickliga lärare stödjer processen mot målet.


"Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag."

- Ingemar Stenmark
 

Jobba hos oss!

JENSEN i Stockholm söker SFI-lärare med erfarenheter från vuxenutbildning. I rollen som SFI-lärare arbetar du och dina kollegor i arbetslag med ansvar för undervisningen av en grupp elever både i klassrum och med individuellt språkstöd.

jobba med oss