Hoppa till huvudinnehåll

SFI Stockholm Liljeholmen

Välkommen till JENSEN! Genom att studera SFI hos oss kommer du att lära dig svenska och fort kunna använda språket i ditt dagliga liv. Vi finns i Liljeholmen med 5 minuter till tunnelbanan!

Läs mer

Välkommen till JENSEN! Genom att studera SFI hos oss kommer du att lära dig svenska och fort kunna använda språket i ditt dagliga liv. Vi finns i Liljeholmen med 5 minuter till tunnelbanan!

JENSEN SFI i Liljeholmen


Studievägar
SFI studieväg 2 och SFI studieväg 3.

Datum och tider
Du bestämmer och väljer själv vilka tider du vill studera. Du kan också få anpassat schema utifrån vad som passar dig och dina behov. Prata med din rektor så hjälper han dig.

Du kan läsa dagtid morgon eller kvällstid.


Prova-på-lektion
Du kan komma till oss på besök, vara med på en lektion och se hur undervisningen går till. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid!

Ansökan
Ansökan görs hos Vuxenutbildningscentrum i Stockholm.
Adress: Rosenlundsgatan 52

Läs mer om Vuxenutbildningscentrum Stockholm


Kontakta oss

Stella Goldmann

Jakob Thelin
jakob.thelin@jenseneducation.se
073-773 18 68

icon_adress

Liljeholmen
Lövholmsvägen 16

 

T-bana
Tunnelbana: Liljeholmen, röda linjen 


Läs mer om oss på Liljeholmen här:

 

"The way you teach, the knowledge you share, the care you take makes you the world's best teacher."

- Hanieh
Elev på JENSEN SFI

 

Bästa eleverna

Vi är inte störst ännu men redan bäst! Våra elever slutför sina kurser på rekordtid och med mycket bra resultat. Sedan 1 augusti har vi förtroendet att utbilda sfi-elever från Stockholms stad och vi gör det inte bara bra, utan faktiskt bättre än någon annan utbildare!

Våra elever är motiverade och studievana. De tar ansvar för sina studier och har en väl fungerande studieteknik. Vi ger en individualiserad undervisning, där varje individ får en tydlig väg till sina mål och våra erkänt skickliga lärare stödjer processen mot målet.


"Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag."

- Ingemar Stenmark
 

Jobba hos oss!

JENSEN i Stockholm söker SFI-lärare med erfarenheter från vuxenutbildning. I rollen som SFI-lärare arbetar du och dina kollegor i arbetslag med ansvar för undervisningen av en grupp elever både i klassrum och med individuellt språkstöd.

jobba med oss